...
...

Centru de reparatii Apple

Faceti economie prin repararea telefonului Apple iPhone sau a tabletei Apple iPad. In unitatea noastra de service cuvantul reparatie va da posibilitatea de a nu arunca pe frereastra banii platiti pe telefon sau tableta.

Reparam telefoane iPhone SE, 6 Plus, 6, 5S, 5C, 5 si 4S, si tablete iPad 2 iPad 3 iPad 4 iPad Air iPad mini 2 Retina display.

Oferim reparatii profesionale… experienta xx ani … hmmm … o sa renuntam la o astfel de descriere si o sa va spunem ca suntem foarte buni in ceea ce facem, suntem specializati pe repararea produselor Apple, am reparat peste 2300 de iPhone, peste 1100 de tablete iPad , peste 350 iPod-uri si va putem spune ca nici o reparatie nu seamana cu cealalta.
Exista cazuri in care un client ne detaliaza telefonic problema, aceasta pare foarte simpla dar in realitate cand se ajunge la partea de executie constatam ca este o problema mult mai complexa. De aceea in unitatea noasta de service CONSTATAREA este GRATUITA si in peste 80% ( 4 din 5 telefoane le inspectam pe loc ) din cazuri se face pe loc.
Reparatiile se efectueaza intr-un cadru transparent, telefonul este inspectat riguros de unul dintre angajatii nostri inainte de a intra in service. La intrarea in service clientului i se elibereaza o fisa de intrare in service cu datele, starea si problema telefonului ( imei, aspect estetic, contact lichid, lipsa piese in cazul in care a mai fost desfacut, lipsa sigilii, functionalitate si riscuri ). Reparatiile beneficieaza de o garantie de 45 – 120 zile in functie de problema remediata si de starea telefonului.

Reparatii Laptopuri Apple Mackbook